Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
17-05-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP SAPPHIRE 2017 update met The Next View en Remiqz (video)

Tijdens SAPPHIRE NOW, het jaarcongres van SAP dat in mei 2017 plaatsvindt in de Amerikaanse stad Orlando in de staat Florida, zijn ook Nederlandse klanten en partners aanwezig. Op de eerste dag presenteerde SAP het nieuwe Leonardo platform. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, sprak hierover in een video interview met Ronald Lanjouw (Partner & Business Development Executive bij The Next View) en Robert Slijk (oprichter en Managing Director van Remiqz).

The Next View heeft voor Suiker Unie op basis van SAP-technologie een smart farming-oplossing ontwikkeld. Met inzichten uit big data kan de coöperatie zijn telers op termijn gerichter landbouwadvies geven dat geheel is afgestemd op de individuele teler. Op die manier optimaliseert Suiker Unie de opbrengst voor zichzelf en zijn telers en werkt het tegelijkertijd aan een zo duurzaam mogelijke landbouw. Het innovatietraject bleef niet onopgemerkt: The Next View won hiermee een tweede plek in de prestigieuze 2017 HANA Innovation Award.

Voetbal

Big data startup Remiqz, aanbieder van een Football intelligence platform, heeft ook een SAP Award gewonnen. Met het winnen van deze prestigieuze internationale Special Award eert SAP de bijdrage van Remiqz aan de inzet van data-analyse en de manier waarop het bedrijf die toepassingen inzet bij klanten. Het big data-platform van Remiqz berekent de actuele marktwaarde en toekomstige waardeontwikkeling van alle spelers die uitkomen in Europese voetbalcompetities.

thenextview-sapa-hana-award-1.jpg

Terug naar video overzicht
Cloud