Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
08-09-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Society Event 2017 geslaagd (video)

Het Dutch IT Society Event, dat op donderdag 7 september in Fort Voordorp plaatsvond, is geslaagd. Meer dan 400 mensen uit de hele keten kwamen naar hét netwerkevent voor de IT-branche. Een van de hoogtepunten was een keynote van Peter van Uhm, voormalig Commandant der Strijdkrachten en ambassadeur van Stichting Hulphond. Aansluitend was er voldoende gelegenheid om in een ongedwongen sfeer te netwerken in een gezellige ambiance met foodtrucks. Dutch IT Society event is een initiatief van nieuwsplatformen Dutch IT-channel en Executive-People.

Speciaal voor de ruim honderd aanwezige IT-beslissers was er een kennissessie. Deze werd afgetrapt door Brian Manusama, Research Director Gartner. Hij gaf een interessante presentatie over de invloed van Artificial Intelligence op de veranderende digitale interactie met klanten. Wiebe Woudstra, Program Manager Cloud Storage TMG, vertelde hoe zijn bedrijf erin is geslaagd met behulp van technologie succesvol in te spelen op de radicale veranderingen die de mediamarkt de afgelopen jaren heeft doorgemaakt onder invloed van de consumenten- technologie en veranderende manieren waarop mediaconsumenten daarmee omgaan. Erik Jan Koedijk, auteur van het boek Reset!, gaf tips voor een flexibele organisatie.

Channel Partners

Er was die middag ook een Channel Programma samengesteld onder leiding van Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel. Michiel Alkemade Directeur Computer Profile, gaf een presentatie over de channel transformatie en de consequenties op go to market modellen, onder andere door invloed van digital giants zoals Google, Amazon, Apple en Facebook. Daarna was er een Dutch IT Forum die ging over de toekomst van channel business. Er werd discussie gevoerd over actuele onderwerpen zoals digital giants, diversiteit en tech trends met Lotte de Bruijn (Managing Director Nederland ICT), Michiel Steltman (Directeur DINL) en Sebastiaan Kors (voormalig co-founder/MD We Secure en directeur van GreatRoads).

Moreel Kompas

De middag werd afgesloten met een keynote van Peter van Uhm, voormalig Commandant der Strijdkrachten en nu ambassadeur van Hulphond Nederland. Deze stichting helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door een hulphond beschikbaar te stellen. Van Uhm gaf een zeer persoonlijk betoog over dienstbaarheid, roeping en moreel kompas. Na afloop van zijn keynote werd een cheque overhandigd van 5000 euro aan Hulphond Nederland. Het bedrag is verzameld door Dutch IT-channel, Pro Warehouse en Computer Profile die het Dutch IT Society evenement mogelijk hebben gemaakt.

Bekijk de foto’s en video’s van het Dutch IT Society event op www.dutchitevent.nl

Terug naar video overzicht