Zendesk opent Benelux-vestiging in Amsterdam

14-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Zendesk opent Benelux-vestiging in Amsterdam

Zendesk, een leverancier van software die klantrelaties te verbeteren, opent een vestiging in Amsterdam. De nieuwe locatie, gevestigd in WeWork aan de Weteringschans, is voor Zendesk de hub voor de Benelux.

De nieuwe vestiging wordt geleid door Robert Kruis, die eerder actief was bij onder meer Oracle en Salesforce. Kruis gaat de groei van Zendesk in de Benelux verder vormgeven. Kruis: "Met op dit moment al ruim 4.000 klanten is de Benelux voor Zendesk al een behoorlijk actieve markt met bovendien een groei van 25 procent. Met onze lokale aanwezigheid verwachten we verder te groeien en nog beter op de klantvragen te kunnen inspelen. We doen dat overigens in nauwe samenwerking met ervaren lokale partners als RealConnections.”

Keuze voor Amsterdam

Amsterdam is gekozen als locatie voor de Benelux-hub vanwege het goede startersklimaat en de ondernemende cultuur die daarmee samenhangt. Ook zijn er een aantal grote Zendesk-klanten in de buurt gevestigd, waaronder bedrijven als Picnic, Ditzo en Catawiki.

Zendesk is in 2007 opgericht in Kopenhagen en heeft een hoofdkantoor in San Francisco. Het bedrijf heeft kantoren in 13 steden wereldwijd en een internationaal team van meer dan 1.800 medewerkers en ruim 107.000 betaalde klanten, waaronder Box, Lonely Planet en Trustpilot.

Terug naar nieuws overzicht