Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
26-09-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

RESET! auteur Erik Jan Koedijk: pak wat vaker de telefoon (video)

Op woensdag 20 september vond de vijfde editie plaats van de Dutch IT-channel Cup op Golfbaan het Rijk van Nunspeet. Bijna twintig teams volgden voordat ze de baan opgingen een contentsessie van ondernemer en veelgevraagd spreker Erik Jan Koedijk. Hij is auteur van het boek RESET! waarbij hij in negen stappen uitlegt hoe je je organisatie in beweging kunt krijgen. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, sprak met Erik Jan Koedijk wat hij de aanwezige channel partners wil meegeven.

In negen stappen je organisatie in beweging krijgen, dat is het doel van het boek RESET! van zelfstandig ondernemer en veelgevraagd spreker Erik Jan Koedijk. Volgens de digitaal strateeg, workshopleider en managementadviseur moet bij veel organisaties een knop om. “De communicatie en de samenwerking kunnen beter; ik wil dat mensen meer met elkaar in dialoog gaan.” De juiste inzet van ICT is daarbij onontbeerlijk, vindt de voormalig medewerker van onder andere Nokia. Lees meer in het uitgebreide interview met Erik Jan Koedijk.

Foto's

Bekijk alle foto's van het evenement op de Facebook pagina van Dutch IT-channel

Dutch IT-channel Awards

Het volgende grote evenement van Dutch IT-channel is het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala dat op 18 januari 2018 plaatsvindt in Studio21 in Hilversum. De nominaties voor de gewilde channel awards lopen tot 5 oktober waarvoor iedereen in het kanaal zich kan inschrijven. Ook zijn er nog een aantal tafels beschikbaar voor het grootste IT Business netwerkevent van Nederland.

Terug naar video overzicht