Witold Kepinski - 19 februari 2018

Carel Bak wordt Senior Director Northern Europe van Cohesity

Carel Bak wordt Senior Director Northern Europe van Cohesity image

Carel Bak wordt Senior Director Northern Europe van Cohesity. Hij werkte eerder bij hyperconverged specialist Simplivity, dat is overgenomen door HPE. Bak werkte daarvoor eerder een lange tijd bij Riverbed, Mercury Interactive en Peregrine.

Cohesity levert hyperconverged second-tier dataprotectie. Cohesity focust zich op de zogenoemde secundaire storage en dataprotectie. Organisaties staan voor enorme uitdagingen om hun exponentieel groeiende data inzichtelijk, beheersbaar maar ook betaalbaar te houden. Met opgebouwde expertise van Nutanix hyperconverged en Google File System heeft Cohesity een Hyperconverged oplossing ontwikkeld die de TCO van secundaire storage en dataprotectie met vele tientallen procenten kan verlagen, zo meldt de Nederlandse partner CSN Groep die Cohesity aan klanten biedt.

Cohesity is specialist in copy data management (CDM) dat zorgt voor versnelling van Mode 1 en Mode 2 IT-processen. Onderzoeksbureau Gartner adviseert daarom CDM oplossingen voor een betere data protection performance en het reduceren tijdsbesteding voor applicatie development. De CDM markt wordt gedomineerd door Actifio, Catalogic Software, Cohesity, Delphix, Druva en Rubrik. Lees meer hier.

 

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!