Dutch Night @ CloudFest geslaagd en gezellig

14-03-2018 | door: Witold Kepinski

Dutch Night @ CloudFest geslaagd en gezellig

Het CloudFest, voorheen bekend als de World Hosting Days (WHD) in het Duitse Rust, is feestelijk gestart met Dutch Night @CloudFest, waar honderden Nederlanders uit de de zakelijke IT business op af kwamen om te netwerken en kennis uit te delen.

CloudFest is het jaarlijkse festival voor de cloud, telecom, infrastructuur en hosting sector in Europa. De nieuwe naam CloudFest staat in het teken van de groei en verbreding van het wereldwijde event. De traditionele vooravond 'Netherlands goes WHD' was omgedoopt in Dutch Night @cloudfest. De avond werd mede mogelijk gemaakt door Simon Besteman van ISPConnect Nederland.

Het Nederlandse feest werd ondersteund door onder andere Nederland ICT, Veeam, DSD en Quanza.

Op de zesde editie van CloudFest pakken diverse grote IT-leveranciers uit met nieuws. Zo zijn er nieuwe updates aan het Cloud28+ platform van HPE toegevoegd. Via de nieuwe Cloud28+ member spotlight pagina’s kunnen partners, groepen of programma’s sterk gepersonaliseerde service en content zones creëren binnen Cloud28+. Een andere hardwareleverancier, Super Micro Computer, speler op het gebied van enterprise computing, opslag, netwerkoplossingen en groene computertechnologie, kondigde zijn SuperBlade, MicroBlade en 2U BigTwin-systemen aan.

Er zijn rond 6500 mensen en 2500 bedrijven op CloudFest uit meer dan tachtig landen.

https://www.cloudfest.com/

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud