Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
20-04-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Kaspersky Lab ondersteunt MSP met security diensten

Kaspersky Lab organiseerde zijn eerste MSP event de KNVB campus in Zeist. Tijdens één middag werden commerciële en technische sessies aangeboden die een compleet overzicht geven van het MSP-programma van Kaspersky Lab. Daarnaast worden tips & tricks gegeven om het potentieel van professionele MSPs te realiseren, zoals het beveiligen van Office 365 omgevingen, Kaspersky Lab hybrid cloud security en Kaspersky Lab Security Awareness. Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video update met Harco Enting (General Manager), Kirsten Koning (Head of Corporate Sales Benelux) en Tako Nijssen (Account Manager).

Meer dan 400 miljoen consumenten en 270.000+ bedrijven maken gebruik van de oplossingen van Kaspersky Lab. Het bedrijf wil nu ook verder groeien in het MSP segment. Hiervoor is onder andere een samenwerking aangegaan met DHPA.

De KNVB Campus is één van de modernste locaties van Nederland. De focus ligt op innovatie en motivatie, net zoals het Kaspersky Lab MSP Partner Programma. Nieuwe Kaspersky Lab partners kregen een Campus-tour en zagen alle hotspots zoals de bestuurskamer, het spelershotel en de kleedkamer van de KNVB, en nog veel meer. Bas Nijhuis, bekend als een van de beste Nederlandse scheidsrechters, vertelde aan het eind van de dag over zijn succesvolle ondernemersprestaties in combinatie met sport.

Terug naar video overzicht
Security