Witold Kepinski - 25 april 2018

Suresh Vasudevan wordt CEO van Sysdig

Sysdig, een container intelligentie bedrijf dat container apps in de gaten houdt, kondigt aan dat Suresh Vasudevan is benoemd tot president en chief executive officer (CEO) van Sysdig, en dat hij ook is benoemd in de raad van bestuur van het bedrijf.

De oprichter van Sysdig, Loris Degioanni, zal de bedrijfsvisie en productstrategie blijven leiden in zijn nieuwe rol als Chief Technology Officer (CTO). Vasudevan sluit zich aan bij Sysdig van Nimble Storage, waar hij het bedrijf leidde vanaf 2011, via IPO en overname door Hewlett Packard Enterprise voor 1,2 miljard dollar in 2017.

Ondernemingen nemen snel containers, microservices en cloud-gebaseerde infrastructuur over. 451 Onderzoek voorspelt dat de markt voor cloud-enabling technologie zal groeien tot $ 39.6B tot 2020. 451 Onderzoek wijst ook uit dat containers het snelst groeiende segment van die markt zijn met 40%. Om ondernemingen succesvol te laten zijn in het inzetten van containers, microservices en cloud-gebaseerde infrastructuur, hebben ze de mogelijkheid nodig om hun complexiteit te beheren in real-world, grootschalige implementaties.

Sysdig zegt een visie te hebben op het bieden van een enkel, uniform platform om containers in productie te bedienen. Het bedrijf heeft het eerste platform gecreëerd om Docker-monitoring, containerveiligheid en forensisch onderzoek te verenigen met native Kubernetes en Prometheus-integratie. Containers op basis van het kubernetes fundament vormen de volgende grote platformshift voor softwareontwikkelaars, aldus Sysdig.

Sysdig heeft onlangs haar Europese expansie aangekondigd met de opening van een nieuw kantoor in Londen.

WK

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!