Dell EMC ontwikkelt nieuwe midrange en ongestructureerd bestands- en object storage

17-05-2018 | door: Redactie

Dell EMC ontwikkelt nieuwe midrange en ongestructureerd bestands- en object storage

Dell EMC past zijn engineering teams opnieuw aan om zich te concentreren op vier productlijnen voor primaire opslag als onderdeel van een brede herstructurering gericht op het versnellen van productinnovatie, zo melden bronnen aan Amerikaanse media zoals CRN.

Met de wijzigingen richten de technische teams van Dell zich volgens de bronnen op één enkele productlijn voor elk marktsegment en een apart product voor de ongestructureerde bestands- en objectopslagmarkt.

Dell EMC ontwikkelt volgens de bronnen momenteel een nieuw midrangeproduct en een nieuw ongestructureerd bestands- en objectopslagproduct als onderdeel van de herstructurering.

Voor de high-end markt zal Dell zich concentreren op zijn nieuwe all-flash PowerMax- product dat deze maand onthuld is, aldus bronnen. De Dell PowerVault-productlijn zal het startpunt zijn voor de instap- en MKB-markt, volgens bronnen.

De ingrijpende veranderingen markeren de eerste belangrijke hertekening van de routekaart voor opslagproducten sinds de acquisitie van EMC in 2016 voor 67 miljard dollar.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware