Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
05-06-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Philips doet succesvolle business transformatie met SAP (video)

Royal Philips voert een succesvolle business transformatie uit, dat mede mogelijk wordt mogelijk gemaakt met SAP. Alpna Doshi, Global CIO van Royal Philips for Business Transformation en IT Worldwide, zei dit tijdens SAPPHIRE NOW, de jaarlijkse SAP-gebruikers- en partnerconferentie in Orlando. Witold Kepinski van Dutch IT-channel en Executive People sprak met Alpna Doshi en over hoe Philips zijn IT optimaliseert voor een succesvolle business transformatie. Ze praat ook over de voordelen en deelt haar ervaring met andere CIO's.

SAPPHIRE NOW in Orlando is een conferentie over cloud- en bedrijfstechnologie. Dit is waar de veranderende technologieën worden besproken en klanten en partners in staat stellen om in te spelen op de toekomst van business technologie.

SAPPHIRE NOW en ASUG Annual Conference is het grootste internationale bedrijfstechnologie-evenement dat door SAP en ASUG wordt georganiseerd. Het evenement biedt drie volledige dagen van netwerken, strategie, discussies en educatie over de nieuwste  oplossingen van SAP, zoals het vernieuwde CRM aanbod.

Healthcare Services

Bezoekers maken kennis met de brede community die dagelijks SAP-software en -services gebruiken, waaronder ook Philips die zijn Accelerate! business transformation programma belicht met als doel de klant meer centraal te stellen via een lean operating model. Hiermee kan Philips van een productgericht bedrijf transformeren naar een healthcare services specialist. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het SAP portfolio zoals SAP HANA.

 

Terug naar video overzicht

Tags

Cloud, data, cio
Cloud