IFA beurs Berlijn maakt de balans op

06-09-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

IFA beurs Berlijn maakt de balans op

De electronicabeurs IFA in Berlijn trok dit jaar zo'n 245.000 bezoekers. Dit is ongeveer 5.000 minder dan in 2017. Er kwamen 150.000 zakelijke bezoekers naar IFA-dagen, een goede helft kwam uit het buitenland.

Volgens de IFA organisatie betrof de ordervolume 4,7 miljard euro en dus op het niveau van het voorgaande jaar. De meer dan 1.800 exposanten presenteerden de nieuewste trends zoals besturing van devices en apparaten via spraakopdrachten.

"Als belangrijke inspiratiebron voor het bedrijfsleven breidde de IFA 2018 haar positie als 's werelds belangrijkste platform voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten verder uit. Het zeer hoge ordervolume werd gestabiliseerd op het recordniveau van 4,7 miljard euro. Dit legde de basis voor een positieve eindejaarsactiviteit", aldus Hans-Joachim Kamp, voorzitter van de raad van toezicht van de IFA-organisator Consumer & Home Electronics GmbH.

Bekijk het IFA 2018 video verslag van Dutch IT-channel en Dutch Connect.

Tech Data, Dutch Connect en Dutch IT-channel organiseerden voor de Nederlandse bezoekers de Holland Stube borrel (video).

Terug naar nieuws overzicht
Hardware