Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
10-01-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ACES Direct is hoofdsponsor van Dutch IT-channel Awards (video)

ACES Direct uit Tilburg is Nederlands favoriete ICT reseller en voor het tweede jaar op rij hoofdsponsor van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala dat op 17 januari plaatsvindt in Studio21 in Hilversum.

De vierde editie van de Dutch IT-channel Awards draagt dit jaar het thema sport. Dat rijmt goed met ACES Direct want ook daar is sport de rode draad van de bedrijfsvoering. “We geven iedereen veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid maar wel altijd in combinatie met de duidelijke en altijd ambitieuze bedrijfsdoelen. Zo is hier een gezonde prestatiecultuur ontstaan”, aldus Jeroen Stabel, manager sales en solutions bij ACES Direct.

“Bij sport horen begrippen die ook passen bij wat wij belangrijk vinden in dit bedrijf: teamwork, presteren, plezier hebben en successen vieren. Waarden die wij niet alleen voor onszelf belangrijk vinden maar die we ook aan anderen gunnen, in welke vorm dan ook. Met sponsoring van maatschappelijke (sport) evenementen dragen wij daar ook aan bij”, aldus Sven van Boxtel, managing director bij ACES Direct.

Bekijk hier de promo video van Aces Direct.

Terug naar video overzicht
Dutch IT-channel Awards