Jeannine Peek ontvangt Dutch IT-channel Editors Choice Award 2018

Jeannine Peek ontvangt Dutch IT-channel Editors Choice Award 2018

Jeannine Peek ontvangt Dutch IT-channel Editors Choice Award 2018

18-01-2019 | door: Redactie

Jeannine Peek ontvangt Dutch IT-channel Editors Choice Award 2018

De Dutch IT-channel Editors Choice Award 2018 is tijdens de Dutch IT-channel Awards nieuwjaarsgala uitgereikt aan Jeannine Peek, Regional Vice President Dell EMC West-Europa. Peek is eerder zeven jaar lang Managing Director Commercial van Dell EMC Nederland geweest.

Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel, motiveert in een juryrapport waarom dit jaar de Editors Choice Award is uitgereikt aan deze topvrouw: "Jeannine Peek is sinds 2011 werkzaam bij Dell EMC, werd toen later Managing Director Dell EMC Nederland en daarna in november 2018 benoemd als Vice President & Regional Manager West-Europa. Jeannine was verder tot voor kort drie jaar lang voorzitter van Nederland ICT. Mede door het werk van Jeannine bij Nederland ICT heeft deze belangenorganisatie voor de Nederlandse industrie een betere relatie tussen de Nederlandse ICT-sector en de overheid gegenereerd."

Diversiteit

Kepinski vervolgt: "Het is alom bekend dat Jeannine volgens mensen die haar goed kennen bevlogen en betrokken is, maar ook integer en discreet, een combinatie van mooie eigenschappen. Onder Jeannines leiding heeft er een goede samensmelting plaatsgevonden van Dell en EMC. Het resultaat mag er zijn: Dell EMC is het afgelopen jaar, samen met zijn business partners, sterk gegroeid! Jeannine zet zich verder al jaren in voor meer vrouwen in bestuurlijke functies en voor een beter imago van de ICT-sector bij vrouwen. Jeannine maakt vrouwen enthousiast om te werken in de ICT en geeft concrete tips hoe vrouwen kunnen groeien in hun carrière. In de ogen van de Dutch IT-channel redactie is het een must dat een bedrijf een goed diversiteitsbeleid heeft en dan niet alleen op de werkvloer maar zeker ook op managementniveau. Jeannine en Dell EMC geven hier het goede voorbeeld."

Dutch IT-channel Awards

Presentatrice Anouk Smulders en Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski reikten in totaal negentien prijzen uit aan bedrijven en personen in Studio21 Hilversum. De vierde editie van het grootste Nederlandse IT business gala was met ruim 700 gasten volledig uitverkocht. In Studio 21 kwamen alle aanwezigen samen om het belang van de Nederlandse IT-industrie te vieren.

Esther Vergeer Foundation

In samenwerking met IT4Kids ondersteunt Dutch IT-channel de Esther Vergeer Foundation, de stichting die kinderen met een lichamelijke beperking stimuleert en helpt om te sporten op gewone sportclubs. Tijdens het gala is een cheque overhandigd voor een bedrag van 10 duizend euro aan Esther Vergeer, de meest succesvolle Nederlandse paralympische sporter ooit. Daarnaast gaf Protinus een extra bedrag van 10.000 euro aan de Esther Vergeer Foundation. Esther was special guest tijdens deze vierde editie van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala, en hielp mee met het uitreiken van de Editor’s Choice Award aan Jeannine Peek.

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards