06-02-2019 | door: Witold Kepinski

Komprise krijgt kapitaal voor uitbouw intelligente data management aanbod

Intelligente data management specialist Komprise heeft een Series C-financieringsronde afgerond die het bedrijf 24 miljoen dollar heeft opleverd. Komrpise krijgt hierij steun van Western Digital als strategische investeerder en verder van Top Tier Ventures, Canaan Partners en Walden International. Komprise is een relatief jonge start-up in Campbell Californië, die bedrijven helpt bij het optimaliseren van hun storage en speciaal de daaraan verbonden kosten.

Komprise groeit sterk en ontwikkelt software die ongestructureerde gegevens beheert binnen NAS en cloud-omgevingen. De oplossing van Komprise analyseert complexe datasets binnen vijftien minuten na implementatie en toont informatie over het datagebruik binnen de organisatie. Dankzij de gebruikte analytics engine kunnen gebruikers een gedetailleerde schatting maken van toekomstig datagebruik op basis van patronen die tot vijftien jaar teruggaan. Beheerders kunnen zo effectieve capaciteitsplannen en gedetailleerde ROI-overzichten opstellen binnen een duidelijke en eenvoudige gebruiksinterface.

De technologie is ook geschikt voor omgevingen gebaseerd op platformen van NetApp, Dell EMC Isilon, Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure en IBM.

InfraMotion, een wereldwijd opererende leverancier van op maat gemaakte IT-diensten, maakte onlangs bekend een distributiecontract te hebben gesloten met Komprise.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage, data