Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-02-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

IBM Business Partner video update met Sacha Wingers van Copaco

IBM organiseert zijn Think en PartnerWorld conferentie dit jaar in San Francisco. Daar introduceert het onder andere nieuwe initiatieven om zijn business partners te ondersteunen met verdere groei. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, sprak in een video update met Sacha Wingers, business director van Copaco Nederland, over de stand van zaken rond de IBM business.

IBM toont tijdens Think 2019 zijn innovaties voor Smarter Business die zijn onderverdeeld in Cloud & Infrastructure, Data & AI en Security & Resiliency. Daarbij worden ook co-creatie oplossingen van andere bedrijven getoond. Veel aandacht is er ook aan AI, Blockchain, hybrid- en multi-cloud, robotic technologies, quantum computing en IoT.

Copaco breidde onlangs het IBM-portfolio uit met IBM High-End Power (P3) en Storage Systems (S3). Met deze toevoeging is Copaco in staat om haar business partners te voorzien van het volledige IBM Systems-, cloud- en softwareportfolio.

Copaco breidde begin 2018 haar 2tCloud portfolio uit met IBM Cloud infrastructure. Met IBM Cloud infrastructure kunnen resellers gemakkelijk een flexibele IT-omgeving creëren. Copaco biedt IBM Cloud infrastructure aan via het eigen cloud services delivery platform 2tCloud. Hierdoor kunnen partners snel en eenvoudig cloud services ontwikkelen, beheren, hosten en aanbieden aan klanten.

IBM en Copaco nodigen business partners woensdag 20 februari uit voor de sessie 'Build Bigger met Copaco & IBM' in Geofort in Herwijnen. Daar leren ze hoe ze onderscheidend kunnnen zijn met Hybrid Cloud oplossingen van IBM. Aanmelden kan hier.

Terug naar video overzicht
Cloud