Dell Technologies Partner Program moet business vereenvoudigen

30-04-2019 | door: Witold Kepinski

Dell Technologies Partner Program moet business vereenvoudigen

Dell Technologies kondigt de evolutie aan van haar Dell EMC Partner Program, dat nu bekend staat als het Dell Technologies Partner Program. Met het Dell Technologies Partner Program hebben partners nu het volle gewicht van het merk Dell Technologies achter zich. Het programma biedt Partners het concurrentievoordeel van Dell Technologies, waardoor ze meer zaken kunnen doen met transformationele oplossingen. Het geëvolueerde programma biedt partners een vereenvoudigde overeenkomst om producten en oplossingen te cross-sellen en aan te schaffen binnen de Dell Technologies merkenfamilie. Dit wordt gemeld tijdens Dell Technologies World in Las Vegas.

"Onze partners vroegen ons om het gemakkelijker te maken om zaken te doen in ons volledige Dell Technologies-portfolio, dus we hebben het tot een topprioriteit gemaakt", aldus Joyce Mullen, president, Global Channel, OEM en IoT. "Door onze partners een duidelijke routekaart te bieden en te investeren in training en ontwikkeling, zullen partners nog meer deals winnen en hun bedrijf laten groeien." In februari 2019 heeft Dell Technologies aangekondigd dat VMware-oplossingen die via Dell zijn gekocht, meetellen voor de vereisten van het Dell EMC Partner Program. Heden breidt Dell Technologies dit voordeel uit met alle verkopen van strategisch op elkaar afgestemde bedrijven die handelen via het Dell Technologies Partner Program, zo meldt Mullen.

Volgens Mullen zijn de partners en het partnerteam goed bezig. Daarnaast heeft het bedrijf veel investeringen gedaan in productontwikkeling en het partnerprogramma. "We zijn overtuigd dat partners verder kunnen groeien." Daarnaast is vertrouwen een belanrijke factor, aldus Mullen.

Virtual Desktop

Beschikken over de juiste vaardigheden om innovatieve oplossingen te verkopen en in te zetten, is een cruciale manier voor partners om hun capaciteiten in de markt te differentiëren, aldus Mullen. Dell Technologies kondigt twee nieuwe 'badges' voor oplossingen aan bestaande uit reeds in de handel verkrijgbare certificeringen om een breed scala aan mogelijkheden te valideren ter ondersteuning en implementatie van een oplossing. De nieuwe badges voor oplossingen zijn voor het Dell Technologies Cloud Platform en de Virtual Desktop Infrastructure van Dell Technologies zo meldt Mullen.

Cloud Competentie

Onder het Dell Technologies Partner Program kondigt het bedrijf een nieuwe cloud competentie aan die de nieuw aangekondigde Dell Technologies Cloud-oplossing zal ondersteunen. De competentie zal bestaan uit het Dell Technologies Cloud Platform Badge en enkele andere certificeringen, waaronder Services Delivery Competentie op VxRail. Veel partners hebben deze competentie vorig jaar verdiend, wat betekent dat ze al over de certificeringen voor de basisinzet beschikken om deze nieuwe cloudcompetentie te versnellen. Certificeringseisen voor volledige cloudcompetenties worden in het derde kwartaal aangekondigd.

Met dit soort oplossingen is het Dell Technologies Partner Program van plan om aanverwante referenties / certificeringen te erkennen die zijn verdiend met de strategisch op elkaar afgestemde bedrijven van Dell Technologies die de gezamenlijke oplossingen ondersteunen, aldus Dell Technologies.

PowerVault

De introductie van het Dell Technologies Partner-programma wordt gedaan omdat het bedrijf meer kansen ziet voor partners op storage en cloud oplossingen van de volgende generatie te verkopen. Dell Technologies heeft extra opslagproducten ingezet met hogere kortingen, waaronder PowerVault ME4 & Compellent SC. Het bedrijf voegt verder honderden nieuwe accounts toe aan het Partner Preferred-programma in Noord-Amerika, waardoor partners meer kansen kregen om op nieuwe zaken te gaan en meer concurrerende prijzen en incentives te ontgrendelen.

Dell Technologies heeft verder twee nieuwe geïntegreerde Dell Technologies-oplossingen aangekondigd die game-changers voor partners zijn:

Dell Technologies Cloud, een gevalideerde oplossing met VMware Cloud Foundation gebouwd op VxRail, die partners een meer geïntegreerd en vereenvoudigd aanbod biedt dat ze als vertrouwde adviseurs voor hun klanten op de markt kunnen brengen.

Dell Technologies Unified Workspace, ProDeploy in de Unified Workspace met VMware Workspace One en Endpoint Security, dat de ingebouwde beveiliging van een Dell-laptop combineert met Dell SafeGuard en Response. Partners die over een competentiedistributie beschikken, hebben hierdoor aanvullende service mogelijkheden met co-levering van onsite services.

Hyperconverged

Bovendien heeft Dell Technologies de waarde van zijn aanbod aan financiële diensten uitgebreid, waaronder Flex on Demand, dat onlangs is uitgebreid naar de HCI (hyperconverged) oplossingen, waaronder VxRail & VxRack.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Security