Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
21-05-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Veeam partners groeien met backup en cloud data management

Veeam Software, een grote speler op het gebied van back-up oplossingen voor Cloud Data Management, heeft tijdens zijn VeeamON 2019 event in Miami onthult hoe het zijn leiderschap in Cloud Data Management wil gaan versnellen. Hierbij is een cruciale rol weggelegd voor business partners, omdat het bedrijf geheel indirect verkoopt zegt Gilles Pommier, VP Channel & Alliances EMEA bij Veeam Software in een video update met Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel.

Veeam heeft tijdens VeeamON aangekondigd dat het meer dan 1 miljard dollar aan jaaromzet heeft gehaald, een mijlpaal voor het bedrijf.  Tevens is het aantal klanten gegroeid tot 350.000. Elke maand haken meer dan 4.000 klanten aan zo meldt Veeam ceo Ratmir Timashev.

Storage

Veeam heeft verder een nieuw initiatief onthuld om uniforme oplossingen te bieden met uitgebreide opties voor klanten: het programma "with Veeam". Veeam werkt hierbij samen met data storage leveranciers om klanten uitgebreide secundaire opslagoplossingen te bieden die Veeam-software combineren met hardware voor storage en hyperconverged infrastructure (hci) en managementstacks. Nieuwe oplossingen 'with Veeam' zijn al aangekondigd met ExaGrid en Nutanix.

Terug naar video overzicht