Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
28-05-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Copaco belicht IBM business kansen voor MSPs en CSPs

Copaco organiseerde onlangs zijn IBM Business Partner Update. Ditmaal vond de update plaats bij Inn Style te Maarsen. Dutch IT-channel was erbij en sprak met Bjorn Peeters, Product Manager IBM Cloud.

De belangrijkste aankondiging is de beschikbaarheid van IBM Marketplace op het Copaco 2tCloud platform. IBM Marketplace biedt een nieuwe, digitale manier van zakendoen voor MSPs / CSPs. Waar zowel bestaande IBM Business Partners als resellers zonder relatie met IBM van kunnen profiteren.

Copaco heeft haar 2tCloud portfolio met IBM SPSS Statistics en Watson Studio Desktop uitgebreid. Beide oplossingen zijn, als onderdeel van de IBM Cloud Marketplace, per direct beschikbaar via het Copaco 2tCloud platform.

“SPSS Statistics en Watson Studio zijn slechts een van de vele IBM oplossingen die wij de komende tijd introduceren op ons 2tCloud platform. Op de IBM Marketplace vinden onze partners steeds meer IBM SaaS producten terug zodat zij nog gemakkelijker online zaken kunnen doen, tevens is het mogelijk om te bundelen met het complete 2tCloud aanbod”

Daarnaast ondersteunt Copaco partners met educatie en digitale transformatie middels de eigen Cloud Value Academy.

Regelmatig organiseert Copaco voor haar IBM Business Partners diverse update sessies. Tijdens deze sessies houdt Copaco zijn partners op de hoogte van belangrijke wijzigingen en geeft het strategische tips. Daarnaast wil Copaco tijdens deze sessies het onderling samenwerken van partners aanmoedigen en faciliteren.

Terug naar video overzicht
Software