Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-10-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Liquit en partners geven gas in digital workspace business

Liquit, producent van oplossingen voor digital workspace en workspace management, organiseerde zijn Liquit Partner Appreciation Day op het circuit van Zandvoort. Met de Partner Appreciation Day laat Liquit aan partners zien hoe belangrijk zij zijn voor het grote succes van het bedrijf. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski was erbij en sprak in een video met Peter Hermeling, medeoprichter van Liquit.

Op het circuit in Zandvoort werd onder meer uit de doeken gedaan hoe Liquit het partnerprogramma de komende jaren verder wil accelereren. Ook werd een nieuwe versie van de product roadmap gepresenteerd. Naast deze terugblik op de afgelopen jaren en vooruitblik op wat er gaat komen, werden drie partners onderscheiden met Liquit partner awards, voor hun bijzondere bijdrage aan het Liquit partnerprogramma. Verder was er een keynote van de legendarische F1 racecoureur Jan Lammers.

Hermeling: “De relaties met onze partners zijn voor Liquit ontzettend waardevol. We prijzen onszelf iedere dag gelukkig dat we mogen samenwerken met ambitieuze, innovatieve partners met een enorme hoeveelheid kennis van de branche. Zij helpen ons dag in dag uit het merk Liquit uit te breiden.

Meer informatie over Liquit en het partnerprogramma van het bedrijf is te vinden op Liquit.com.

Terug naar video overzicht
Software