Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
23-11-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Tech Data helpt IBM Business Partners in verdere groei

IBM wil met zijn partners verder groeien door meer de dialoog aan te gaan in een markt die snel verandert. Hierbij spelen distributeurs zoals Tech Data een belangrijke rol in de groei van IBM Business Partners met complete oplossingen. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski sprak hierover met Patrick Steenssens, Regional VP Tech Data Benelux tijdens het IBM Partner Ecosystem Event dat in de DeFabrique dat in Utrecht werd gehouden. Steensenss spreekt onder andere over het aanbod van IBM Watson AI oplossingen.

Naast de presentaties van distributeurs zoals Tech Data was er een plenaire sessie van IBM kopstukken Sander Slingerland, Peter Zijlema, Gerard Smit en Marjolein van Eck. Daarbij werd belicht welke innovaties er in de nabije toekomst echt toe gaan doen en wat de nieuwe ontwikkelingen zijn waarmee je als IBM Partner je voordeel kan doen. Bijvoorbeeld met IBM storage, software, services en technologie van het overgenomen Red Hat. Verder werden partners warm gemaakt om mee te gaan naar IBM Think dat begin mei 2020 wordt georganiseerd in San Francisco.

Robert Doorbos

De bezoekers kregen ook een interessante presentatie van F1 kopstukken Ian Brunton en Robert Doornbos, onder andere hoe je onder druk moet presteren als coureur en hoe het Aston Martin Red Bull Racing team achter de schermen werkt. IBM partners konden daarna ervaring opdoen in een Red Bull simulator.

Snelheid

Het IBM event werd afgesloten met een hapje en drankje waarbij luisteren, discussiëren en uiteraard netwerken centraal stond vanuit een dynamische agenda gebaseerd op snelheid.

Sander Slingerland

Bekijk ook het video interview met Sander Slingerland, Director Global Business Parter Organisation IBM Benelux.

Terug naar video overzicht
Hardware