Espresso gridpoint helpt partners met leveren CAD-CAM-werkplekken
16-12-2019 | door: Redactie

Espresso gridpoint helpt partners met leveren CAD-CAM-werkplekken

Espresso gridpoint levert sinds kort virtuele machines met een GPU. Die stellen businesspartners onder andere in staat om CAD-CAM-werkplekken te leveren in bedrijfstakken zoals bijvoorbeeld de architectuur en bouw- en installatie-omgevingen.

"Partners kunnen de werkplek met applicaties naar wens van de klant inrichten", vertelt directeur Marga Reuver. "Heel interessant, want het zijn werkplekken die relatief kort meegaan, daardoor vaak vervangen worden en bovendien prijzig zijn. Partners kunnen die werkplek via ons in meerdere smaken per maand afnemen. Dat laatste kon vroeger niet, terwijl die sectoren daar juist heel geschikt voor zijn, omdat ze vaak op projectbasis werken."

"Nieuw is dat Autodesk, marktleider op het gebied van CAD-software, het inmiddels toestaat dat een licentie in IaaS-omgevingen als die van Espresso gridpoint draait. "In het verleden kon dat niet, maar Autodesk heeft zijn licentiestructuur dit jaar een beetje aangepast. Twee grote partners van ons zijn daar meteen op succesvolle wijze op ingesprongen."

Lees hier verder.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud