Jan Willem Dees algemeen directeur HPE Nederland

Jan Willem Dees, HPE Nederland

12-03-2020 | door: Witold Kepinski

Jan Willem Dees algemeen directeur HPE Nederland

HPE heeft een nieuwe algemeen directeur voor Nederland: Jan Willem Dees. Dit meldt Gilles Thiebaut Gilles, Senior Vice President en Managing Director HPE Northern Western Europe op LinkedIn. Dees volgt Michiel van Vlimmeren op die eerder naar Salesforce overstapte. Hans Daniels fungeerde toen enige maanden als interim manager.

Gilles meldt: "Jan Willem komt bij ons vanuit NTT / Dimension Data waar hij meest recentelijk de rol van SVP Sales en Sales Operations Europe bekleedde. Tijdens deze carrière heeft hij met succes omvangrijke P & L's geleid en heeft hij een aantal senior functies bekleed, waaronder Director Digital Infrastructure Europe, Managing Director van NTT / Dimension Data Nederland en CEO van NTT / Dimension Data in Duitsland."

Gilles zegt verder over Dees: "Hij is gepassioneerd door klanten en heeft een uitstekend begrip van zowel de business als de technologische trends die onze markt beïnvloeden. Jan Willem heeft 2 kinderen en speelt in zijn vrije tijd graag tennis en golf. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Hans Daniels te bedankende afgelopen vijf maanden de interim-directeur van Nederland te zijn geweest. Hans zal gedurende de maand april helpen met de onboarding van Jan Willem om een vlotte overgang te verzekeren."

Wie Dees bij NTT / Dimension Data gaat opvolgen is nog onbekend.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Hardware