Wouter Hoeffnagel - 24 januari 2021

Flex-Appeal gaat verder als Oneteam

Flex-Appeal gaat verder als Oneteam image

Het Nederlandse bedrijf Flex-Appeal, een medewerkersplatform voor organisaties met frontline medewerkers, verandert haar naam in Oneteam. De rebranding gaat gepaard met een nieuwe huisstijl, uitbreiding naar nieuwe markten en het lanceren van een gratis proefversie van het platform.

Het Employee Experience Platform van Oneteam biedt toegang tot modules voor interne communicatie, onboarding, e-learning, surveys en integraties met HR- en WFM-systemen. De oorspronkelijke naam Flex-Appeal dekt de lading hierdoor onvoldoende, meldt het bedrijf. “Oneteam beschrijft beter wie we zijn”, stelt Ruben Wieman, Founder van Oneteam. “Wij zijn een platform die de gehele frontline workforce samenbrengt als één team.”

Onder meer Gamma, H&M en WestCord Hotels maken gebruik van het Employee Experience Platform van Oneteam. Het komende jaar gaat Oneteam zich richten op nieuwe markten, waaronder het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Wieman: “Wij zien dat er een groeiende internationale vraag is naar oplossingen om frontline medewerkers te bereiken, trainen en te betrekken. Steeds meer organisaties zien het belang in van een goede digitale employee experience om de medewerkers betrokken, up-to-date en gemotiveerd te houden, zeker in deze tijden.”

Gelijktijdig met de rebranding lanceert Oneteam een gratis proefversie van haar platform.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!