Acorel en Noventum bundelen krachten rondom service management met SAP

23-08-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Acorel en Noventum bundelen krachten rondom service management met SAP

CX-specialist Acorel en Management Consultancy bedrijf Noventum gaan op strategisch niveau samenwerken. Door de samenwerking willen de partijen de klantbeleving en service excellence verbeteren, en duurzame, winstgevende inkomstenstromen uit diensten laten groeien.

De partijen combineren Noventum management consultancy met diensten van Acorel. Met Service Growth with SAP willen zij het juiste klimaat bieden voor servicetransformatie, de organisatie meenemen in de verandering, weerstanden voorkomen, de business ontwikkelen en de organisaties aan de benodigde skills en vaardigheden helpen

Waardegroei

Taco Schallenberg, directeur van Acorel: “De synergie tussen onze bedrijven is groot. Onze expertise in het servicedomein sluit uitstekend op elkaar aan. Service Growth with SAP helpt bedrijven in hun transformatie om nieuwe waardeproposities voor hun diensten te identificeren en te ontwerpen. Deze vertalen we naar de juiste technologische oplossing en implementatie om, indien nodig, daarna in beheer te nemen. Zo onderscheidt Acorel zich nog meer als dé Customer Experience partner voor bedrijven.”

Annick Perry, Partner bij Noventum: “Ik ben trots op onze eerste gezamenlijke propositie met Acorel: Service Growth with SAP. Het op orde brengen van je standaard basis-klantprocessen en data zijn randvoorwaarden voor het succesvol ontwikkelen van serviceproposities. Door Service Growth with SAP opent zich een wereld aan mogelijkheden voor service-georiënteerde organisaties om winstgevende en duurzame business modellen te lanceren.

Intelligent Enterprise Quest

Raymond Schöder, Director Midmarket en Partner Ecosystem SAP Nederland: “In onze snel veranderende wereld ondersteunt SAP bedrijven in hun reis om nieuwe, winstgevende en duurzame verkopen te genereren met nieuwe diensten. In deze transformatie tot een Intelligent Enterprise spelen gespecialiseerde partners als Acorel een cruciale rol. Met Service Growth with SAP en de samenwerking met Noventum toont Acorel eens te meer de titel van SAP Customer Experience Gold Partner méér dan waard te zijn.

Terug naar nieuws overzicht