Qualtrics heeft duizend vacatures in EMEA regio

08-09-2021 | door: Witold Kepinski

Qualtrics heeft duizend vacatures in EMEA regio

Qualtrics, aanbieder van Experience Management (XM) toepassingen, heeft plannen aangekondigd om 1.000 nieuwe medewerkers aan te nemen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) tegen 2024. Het bedrijf investeert in talent en schaalt zijn activiteiten in de hele regio op - inclusief een verdubbeling van de omvang van het nieuwe hoofdkantoor in Dublin en het aantrekken van belangrijke regionale leiders - nu bedrijven en overheden zich steeds meer tot Qualtrics wenden om hen te helpen ongelooflijke klanten te leveren , werknemers-, merk- en productervaringen.

"Organisaties over de hele wereld bevinden zich midden in een ervaringstransformatie - en er ligt een enorme markt- en categoriekans voor ons", zegt Zig Serafin, CEO van Qualtrics. "We zien dit omdat enkele van de beste organisaties ter wereld - zoals Merck, Airbus en de Financial Times - Qualtrics gebruiken om hun werknemers te behouden en te betrekken, en om nieuwe klanten te vinden en de klanten die ze al hebben te behouden."

“Ervaringsdata wordt de meest waardevolle data binnen een organisatie en Qualtrics heeft een voorsprong van 10 jaar in deze markt”, voegt Serafin toe. "De investeringen die we vandaag doen, zullen ons helpen groeien in EMEA en ervoor zorgen dat we onze klanten blijven helpen bij het bouwen van hun volgende geweldige klant-, werknemers-, product- en merkervaringen."

Het bedrijf is van plan om zijn EMEA-personeelsbestand in de komende drie jaar meer dan te verdubbelen, waarbij het bedrijf personeel aanneemt in al zijn grote hubs - Dublin, Londen, Parijs, München, Amsterdam en Krakau - en in alle functies, inclusief verkoop, professional services engineering , operaties, klantensucces en marketing. Het uitgebreide EMEA-hoofdkantoor van het bedrijf in Dublin zal begin 2022 worden voltooid, waardoor de totale capaciteit wordt verdubbeld en een hernieuwde inzet voor de EMEA-regio wordt gesignaleerd na de Covid-19-pandemie.

“Om onze klanten te helpen slagen in dit tijdperk van ervaringstransformatie, zet Qualtrics zich in om voortdurend te investeren in onze lokale activiteiten en deze uit te breiden. Onze aanhoudende groei heeft ons in staat gesteld een cruciale partner te zijn voor enkele van de grootste merken in de regio bij het ontwerpen van nieuwe werknemerservaringen en manieren om met klanten om te gaan”, zegt Stephanie Barton, Managing Director voor Qualtrics in EMEA.

Productinnovatie stimuleren

Het uitgebreide EMEA-hoofdkantoor omvat een gloednieuwe onderzoeks- en ontwikkelingshub om productinnovatie in de regio te stimuleren. En het bedrijf kondigt ook plannen aan om zijn in Polen gevestigde technische team met een derde uit te breiden en in 2022 naar een gloednieuw kantoor te verhuizen.

De toekomst van werk ontwerpen

Het opnieuw ontworpen hoofdkantoor in Dublin weerspiegelt het hybride werkmodel van het bedrijf, waarbij het bedrijf werkruimten opnieuw uitvond om aan nieuwe verwachtingen te voldoen en samenwerking te bevorderen. Nieuwe functies om de kantoorervaring te verbeteren zijn onder meer opnieuw ontworpen samenwerkingsruimten en solowerkruimtes, evenals een fitnessruimte en een wellnesscentrum. Daarnaast heropent de inpandige pub – Dermot's – met een gloednieuw buitenterras.

In de hele regio gebruikt Qualtrics zijn eigen Experience Management-software om te begrijpen wat werknemers willen in de nieuwe wereld van hybride werk en om datagestuurde beslissingen te nemen op basis van hun veranderende behoeften en de behoeften van het bedrijf. De feedback geeft vorm aan de aanpak van het bedrijf bij het opnieuw ontwerpen van vergaderruimten, bureautoewijzingen en samenwerkingsruimten. Qualtrics lanceerde onlangs ook Experience Design for Hybrid Work and Workplaces om organisaties in de hele regio te helpen bij het navigeren door de nieuwe wereld van werk.

Nieuwe medewerkers in de hele regio

Als onderdeel van deze regionale groei kondigde Qualtrics in 2021 de aanwerving van een aantal ervaren technologiemanagers aan:

Stephanie Barton, Managing Director voor EMEA – Stephanie kwam bij VMWare waar ze eerder Vice President Global Accounts EMEA was
Güner Aksoy, nieuwe leider voor de DACH-regio – Güner kwam over van Pure Storage GmbH, waar hij vijf jaar verantwoordelijk was voor het bedrijf in Duitsland en Oostenrijk
Vanessa Cugnière, nieuwe leider voor Frankrijk – Vanessa trad in dienst bij Qualtrics na zeven jaar bij Salesforce in verschillende senior functies

Door het uitgebreide leiderschapsteam en de capaciteiten zal Qualtrics klanten ondersteuning en diensten van wereldklasse bieden, waardoor ze snel en effectief de onmiddellijke en veranderende behoeften van klanten, werknemers en de bredere markt kunnen ontdekken en er actie op kunnen ondernemen. Bovendien krijgen klanten toegang tot lokale en wereldwijde marktleiders en XM-gemeenschappen om lessen en best practices te delen, en baanbrekend onderzoek en benchmarks te ontvangen van het Qualtrics XM Institute.

Terug naar nieuws overzicht
Software