Witold Kepinski - 05 januari 2023

Microsoft stopt enkele partner incentives door komst NCE programma

Microsoft stopt enkele partner incentives door komst NCE programma image

Microsoft heeft een einde gemaakt aan een aantal partnerincentives voor bepaalde producten die worden verkocht onder de oude manier van het afhandelen van licenties en diensten van de leverancier. Verouderde incentives voor deze Microsoft SKU's zijn afgelopen op 31 december 2022. Partners kunnen nu nieuwe incentives verdienen via de New Commerce Experience (NCE).

Degenen die transacties uitvoeren onder de verouderde handelservaring, genereren geen maandelijkse incentive-inkomsten of betalingen meer aldus Microsoft.

Microsoft meldt: "Terwijl we onze reis naar nieuwe business voortzetten, evolueren onze partnerincentives. We bieden momenteel partnerincentives voor meer dan 400 Azure-, Microsoft 365- en Dynamics 365-SKU's in nieuwe handel om partners te ondersteunen bij het migreren van klanten naar de nieuwe ervaring.

Zoals eerder aangekondigd, zal Microsoft, met de nieuwe stimulansen voor handel, de oude stimulansen voor deze SKU's op 31 december 2022 stopzetten. U vindt een volledige lijst van de betrokken SKU's in het CSP-productaddendum op de portal voor partnerincentives.

Om incentives te blijven verdienen, moet u deze aanbiedingen afhandelen in de nieuwe commerce-CSP, waarbij u bent ingeschreven voor het Microsoft Commerce Incentives (MCI)-programma en voldoet aan de geschiktheidsvereisten.

Niet-commerciële aanbiedingen die zijn opgenomen in het CSP-productaddendum en die vanaf 1 januari 2023 niet beschikbaar zijn in de nieuwe handel, blijven beschikbaar via verouderde CSP-stimulansen.

Microsoft blijft partnerincentives betalen voor niet-commerciële aanbiedingen die niet beschikbaar zijn in de nieuwe handel, waaronder aanbiedings-ID's en promoties voor het onderwijs, de overheid en non-profitorganisaties."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!