Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
06-12-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Fujitsu Innovatie video update met directeur Bas de Reus

Fujitsu heeft tijdens zijn laatste Fujitsu Forum in München de laatste innovaties getoond. Ook in Nederland is Fujitsu innovatief goed bezig met Connected Services, zoals Hybrid Cloud en IoT, en met de werkplek van de toekomst die agile is ingericht. Hierover sprak Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel met Bas De Reus, directeur van Fujitsu Nederland.

Het video interview met Bas de Reus vond plaats in het experience center The Bridge in het Fujitsu hoofdkantoor in Maarssen. Daar worden de laatste innovaties getoond. Verder heeft Fujitsu voor zijn klanten en partrners vier Center of Excellence locaties in Europa zoals voor AI (Parijs), Robot Process Automation (Denemarken), Data Analytics (Madrid) en Blockchain (Brussel). Fujitsu biedt zijn klanten robuuste IT toepassingen zoals end-user management services en producten, aldus Bas de Reus.

Lees hier het uitgebreide artikel over Fujitsu Forum 2018 in München van onze redactielid Teus Molenaar: Fujitsu partners kunnen zich meer verdiepen in AI.

Fujitsu Nederland dingt mee met de Dutch IT-channel Award nominatie ‘IoT Innovator of the Year’.  De Dutch IT-channel Awards worden op donderdag 17 januari 2019 in Studio21 in Hilversum uitgereikt.

Terug naar video overzicht
Cloud