Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
01-10-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

SLTN CEO Eugene Tuijnman ondersteunt IT4Kids

SLTN CEO Eugene Tuijnman ondersteunt IT4Kids. Hij is trots om deel uit te maken van de raad van bestuur om Stichting IT4Kids sterker te maken. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski sprak tijdens het IT4Kids gala met Tuijnman in een video update waarom hij goede doelen zoals IT4Kids belangrijk vindt.

Stichting IT4Kids zet zich in voor kinderen die in Nederland, een van de rijkste landen ter wereld, zoveel moeten missen: 1 op de 8 kinderen groeien op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum. Veel kinderen uit deze groep missen de kans om te kunnen sporten. Dat is een probleem, wat naast plezier helpt sporten bij het ontwikkelen van veel belangrijke waarden.

IT4Kids verzamelt gebruikte en afgeschreven hardware in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan de goede doelen die zich in zetten voor kinderen. Er is tijdens de laatste editie ruim 576.000 euro opgehaald en dat bedrag loopt nog op.

SLTN ondersteunt zelf ook goede doelen zoals de Bobby en Robine Foundation. De Bobby & Robine Foundation is opgericht door ondernemer Jan Willem Schermerhorn, omdat zijn kinderen de zeldzame, dodelijke metaboleziekte CLN2 hebben.

Terug naar video overzicht