Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
12-06-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

SAP Partners en klanten delen ervaringen op SAPPHIRE NOW 2018

De SAPPHIRE NOW 2018 conferentie van SAP in Orlando, het jaarlijkse klanten en partner congres van SAP, is weer achter de rug. Op het congres kwamen mensen van SAP, partners en klanten samen om te netwerken en kennis uit te delen. Witold Kepinski van Dutch IT-channel en Executive People was erbij en sprak op de beursvloer in video interviews met Huub Waterval (Nextview), Ad Bastiaansen (Waterwatch), Ryan West (Team AkzoNobel), Alpna Doshi (Global CIO van Royal Philips for Business Transformation), Martin Jonk (Boon Edam), Marc Bruurmijn (SAP Nederland) en Dries Storme (Delaware Consulting).

De Nederlandse IT-dienstverlener en SAP-specialist Nextview heeft het afgelopen jaar een aantal projecten succesvol afgerond. Van smart farming tot voorspellende analyses in de voetbalwereld; geen tekort aan innovatieve en geavanceerde projecten. Nextview ceo Huub Waterval gaf over zijn cases presentaties voor het publiek op SAPPHIRE NOW.

Boeren

SAP-partner Waterwatch heeft de Crop Disease Alert-app ontwikkeld voor alle boeren in de wereld. Elke dag moeten kleine boeren over de hele wereld naar hun velden kijken en cruciale beslissingen nemen die hun levensonderhoud drastisch kunnen beïnvloeden. De Waterwatch Crop Disease Alert-app ondersteunt deze boeren bij hun dagelijkse activiteiten door begeleiding te geven en acties voor te stellen aldus Ad Bastiaansen.

Zeilen

De Volvo Ocean Race is de zwaarste zeilwedstrijd voor teams ter wereld. Fysieke en mentale uitputting kunnen de zeilprestaties negatief beïnvloeden. Team AkzoNobel zet daarom tijdens deze editie SAP-technologie in. Met behulp van deze technologie krijgt het team via realtime inzicht in en analyse van biometrische gegevens meer inzicht te krijgen in de fysieke gesteldheid van bemanningsleden, waardoor het de raceprestaties kan verbeteren, aldus Ryan West.

Digitale Transformatie

Royal Philips voert een succesvolle business transformatie uit, dat mede mogelijk wordt mogelijk gemaakt met SAP. Alpna Doshi, Global CIO van Royal Philips for Business Transformation en IT Worldwide, vertelde het publiek over haar goede ervaringen met SAP en partner Wipro.

Cloud Platform

Als internationaal adviesbedrijf helpt delaware International klanten over de hele wereld gelijke tred te houden met snel veranderende technologieën en biedt zij geavanceerde oplossingen en diensten die een duurzaam concurrentievoordeel opleveren. Zich bewust van de enorme transformatie die de digitale revolutie teweeg bracht, wist delaware dat het leveren van diensten alleen niet voldoende was. In plaats daarvan biedt het end-to-end pakketoplossingen. Voor delaware is SAP Cloud Platform de werkplek van de toekomst die het helpt deze visie te realiseren, aldus Dries Storme van Delaware Consulting.

Terug naar video overzicht
Cloud