Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-11-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

IBM en Rackspace werken nauwer samen met VMware

IBM en Rackspace werken nog nauwer samen met VMware. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, sprak hierover in een video update tijdens VMworld 2018 in Barcelona met Lee James (Rackspace), Peter Fitzgibbon (Rackspace) en Jonathan Wisler (IBM).

Rackspace heeft recent zijn Private Cloud as a Service (PCaaS) -portfolio uitgebreid om de toekomst van multi-cloud te bieden. Heden met de lancering van Rackspace Managed VMware Cloud op AWS evolueert Rackspace zijn private cloud-portfolio om klanten nieuwe manieren te bieden om workloads te implementeren in publieke en private clouds op elke locatie, met behulp van een enkele industriestandaard set van tools en processen zo meldt de Amerikaanse cloud provider.

IBM en VMware kondigden op VMworld 2018 Europe nieuwe oplossingen aan om de hybrid cloud-adoptie door bedrijven helpen te versnellen. Deze aankondiging omvat een nieuw IBM Services-aanbod om te helpen bij het migreren en uitbreiden van bedrijfskritieke VMware-workloads naar de IBM Cloud en nieuwe integraties om bedrijven te helpen applicaties met Kubernetes en containers te moderniseren. Tot op heden, heeft het IBM- en VMware-partnerschap meer dan 1.700 bedrijven, waaronder Banca Carige en CNH Industrial geholpen met de implementatie van IBM Cloud voor VMware-oplossingen.

IBM kocht recent Red Hat, leverancier van open source cloud-software. De twee bedrijven hebben een definitieve overeenkomst bereikt waarbij IBM alle uitgegeven en uitstaande gewone aandelen van Red Hat zal verwerven voor ongeveer 34 miljard dollar. Het betreft de grootste overname ooit voor IBM.

Terug naar video overzicht
Cloud