HPE versterkt partner support voor sales, marketing en tech professionals

HPE versterkt partner support voor sales, marketing en tech professionals

18-06-2019 | door: Witold Kepinski

HPE versterkt partner support voor sales, marketing en tech professionals

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt op de Global Partner Summit 2019 in Las Vegas verdere investeringen in het channel aan. Het technologieconcern doet dit ter uitbreiding en verdieping van samenwerkingsmogelijkheden met partners. Met de introductie van “Pro-series” biedt HPE speciaal op partners gericht initiatieven om partners te voorzien van de oplossingen, skills en programma’s die hen helpen zich verder te ontwikkelen, klantervaringen te transformeren en businessgroei te realiseren.

De nieuwe HPE Sales Pro Community en de versterkte en uitgebreide HPE Tech Pro Community en HPE Marketing Pro Academy bieden uniforme tools, trainingen, resources en ondersteuningsmogelijkheden. Ook krijgen partners toegang tot dezelfde ontwikkelings- en samenwerkingsmogelijkheden als HPE werknemers en kunnen ze bovendien als één team opereren.

Innovatie

HPE blijft zijn ‘Partner First’-visie behouden met aandacht voor samenwerkingsstrategieën, ontwikkeling van specialisten en toonaangevende innovatie. De huidige ontwikkelingen in het partnerprogramma onderstrepen de wereldwijde connectie tussen de partnercommunity en HPE, vanwege de toenemende afstemming en consistentie in technische, marketing- en salesteams bij HPE en in de channel.

Tools en Resources

“Elke professional binnen onze partner community speelt een belangrijke rol in het brengen van de juiste oplossing naar een klant”, aldus Paul Hunter (foto), Global Channel Chief bij HPE. “HPE laat een nieuw level van toewijding en investering in partners zien door toegang tot de juiste tools en resources uit te breiden met de ‘Pro-series’. Daarmee wordt het eenvoudiger om zaken met ons te doen en te zorgen voor aanhoudende groei en succes.”

Er zijn drie nieuwe aankondigingen:

HPE Sales Pro Community is een nieuwe wereldwijde aanpak voor HPE en partners om verkoopprestaties te bevorderen dankzij effectieve communicatie en verkoopbevorderende initiatieven.

HPE Tech Pro Community is een recent aangekondigd initiatief voor solution architects. Het initiatief introduceert nu een nieuw beloning- en erkenningsprogramma, twee nieuwe toonaangevende certificeringen en een volledige reeks aan doorlopende leertrajecten voor technologische expertise.

HPE Marketing Pro Academy - wordt uitgebreid met een nieuw online Digital Marketing Partner Learning center en een nieuw accreditatieprogramma.

Connect, Learn en Grow

Door te focussen op wereldwijde consistentie op drie gebieden (connect, learn en grow) worden de mogelijkheden voor partners om met HPE-teams samen te werken, uitgebreid. Daarnaast hebben partners dankzij ‘Pro-series” meer mogelijkheden om hun zichtbaarheid te vergoten, skills uit te breiden, hun winstgevendheid te vergroten en eenvoudiger zaken te doen. Hierdoor kunnen partners zich beter differentiëren en beter presteren dan de concurrentie, aldus Hunter.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht