Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
25-09-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

HP belicht printing en device innovaties (video)

HP organiseerde onlangs Reinvent in Chicago , het grootste jaarlijkse partnerevent van HP. Het bedrijf heeft op dit event een reeks aankondigingen gedaan op het gebied van producten, innovaties, diensten en beveiligingsinitiatieven. Deze zijn gericht op het ondersteunen van partners en spelen in op de groeiende verwachtingen van klanten en de veranderde workforce, zoals meer millennials op de werkvloer. Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video interview met Edwin Rubens, Sales Manager Channel Business HP Nederland.

HP pakte uit met tal van nieuwe printing innovaties tijdens het HP Reinvent World Partner Forum in Chicago. Het A3 printing portfolio van HP is uitgebreid met twee nieuwe platformen die via business partners worden aangeboden in verschillende configuraties voor transactionele business en managed services contracten. Daarnaast zijn er nieuwe printing tools zoals HP Connection Inspector voor veilig printen, HP Roam voor veilig printen in de cloud en HP Solutions Hub workflow tool dat papier integreert met digitaal.

HP heeft verder tijdens zijn Reinvent 2017 partner conferentie in Chicago nieuwe PCs en accessoires gelanceerd. Het gaat om premium commercial notebooks en all-in-one (AiO) devices, met aanverwante displays en accessoires.

DaaS

HP belichte tijdens het HP Reinvent World Partner Forum 2017 in Chicago zijn Device-as-a-Service (DaaS) propositie waarbij pc’s zoals notebooks en desktops in nauwe samenwerking met partners aan klanten wordt geboden. Deze markt is volgens HP in 2020 goed voor 60 miljard dollar en daar wil het bedrijf samen met business partners volop van profiteren. Inmiddels haken steeds meer Nederlandse partners aan als HP DaaS partner.

HP University

Verder werd tijdens HPReinvent 2017 de HP University geïntroduceerd waarbij sales medewerkers worden opgeleid en gecertificeerd voor de verkoop van nieuwe modellen en diensten. Hiermee wil het bedrijf zijn duizenden wereldwijde partners helpen rond transformatie van transactionele sales naar een model van wederkerende omzet en services.

Security

Tot slot stelt HP een Security Advisory Board in waarin een drietal beveiligingsexperts is aangesteld om in te spelen op de beveiligingsrisico’s van de nieuwe wereld.

Terug naar video overzicht
Hardware